Η εταιρία

Η ΒΙΟΚΑΛ είναι μία σύγχρονη επιχείρηση κατασκευής και τοποθέτησης Συστημάτων Αλουμινίου και PVC, με μακρά ιστορία 2 γενεών της οικογένειας Λαζακίδη. Αυτός ο συνδυασμός εξυγχρονισμού και παράδοσης αποτελεί το κύριο συστατικό επιτυχίας και αναγνώρισης της επιχείρησης. Η τεχνογνωσία και το μεράκι των αδερφών Λαζακίδη, σάς εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών,  ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι παραπάνω από αντάξιο των απαιτήσεών σας και του κόστους του έργου.

Η πείρα 46 ετών στο χώρο των κατασκευών μάς κατατάσσει στις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

 

Ιστορικό

 • 1965 έναρξη δραστηριοτήτων στο χώρο των σιδηροκατασκευών από τους ΑΦΟΙ Γ. Λαζακίδη
 • 1969 σε πρωτοπορία στη Δυτ. Μακεδονία έναρξη δραστηριοτήτων στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου
 • 1971 μεταφορά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 350 τ.μ. εντός πόλεως
 • 1976 μεταφορά σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500 τ.μ. εκτός πόλεως
 • 1978 νέα γραμμή παραγωγής μορφοποίησης πλαστικού
 • 1982 επέκταση εγκαταστάσεων με πρόσθετα 1000 τ.μ.
 • 1983 έναρξη δραστηριοτήτων στο χώρο του εμπορίου αλουμινίου και σιδήρου
 • 1990 νέες εγκαταστάσεις στο χώρο του εμπορίου αλουμινίου, σιδήρου και συναφών ειδών
 • 1996 ίδρυση νέας επιχείρησης ΑΦΟΙ Π. ΛΑΖΑΚΙΔΗ Ο.Ε. (ΒΙΟΚΑΛ) των Βασίλη και Λευτέρη (υιών της οικογενείας Λαζακίδη)
 • 2001 νέες εγκαταστάσεις παραγωγής 750 τ.μ.
 • 2002 διπλασιασμός με επέκταση επιπλέον 750 τ.μ.
 • 2005 εγκατάσταση σύγχρονης γραμμής παραγωγής κουφωμάτων PVC
 • 2009 εξυγχρονισμός παραγωγής με αγορά σύγχρονου εξοπλισμού CNC

 

 

Πλεονεκτήματα

 

Υλοποίηση πληθώρας έργων

Ο μεγάλος αριθμός και η ποικιλία των εργών που έχει ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία η επιχείρηση, σας παρέχουν αξιόπιστο δείγμα και εμπιστοσύνη για την επιτυχία του δικού σας έργου.

Μοναδική εμπειρία και πλούσια τεχνογνωσία

46 έτη στο χώρο των κατασκευών και συνεχής απόκτηση τεχνογνωσίας η οποία εφαρμόζεται στην πράξη, αποτελούν τη βάση για την εφαρμογή πρωτοποριακών λύσεων, την αντιμετώπιση τυχόν κατασκευαστικών δυσκολιών και την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος με μεγάλο χρόνο ζωής.

Επένδυση στον εξυγχρονισμό και την ποιότητα

Η ΒΙΟΚΑΛ αναβαθμίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις της και εξυγχρονίζεται με βάση τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών, τις κατασκευαστικές προκλήσεις και τις νέες τεχνολογίες, έτσι ώστε να παρέχει στους πελάτες της λύσεις ποιοτικά και τεχνολογικά ανώτερες του ανταγωνισμού ικανοποιώντας τo χρονοδιάγραμμα του έργου.

Συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές

Η συνεργασία μας με τους κορυφαίους κατασκευαστές στο χώρο παρέχει ποιοτικά προϊόντα και συνεχή υποστήριξη σε βάθος χρόνου. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των προϊόντων του κάθε κατασκευαστή, η ΒΙΟΚΑΛ επιτυγχάνει το βέλτιστο συνδυασμό ποιότητας/κόστους για κάθε κατασκευή.

Πλήρης γκάμα προϊόντων και λύσεων για κάθε ανάγκη

Η ΒΙΟΚΑΛ παρέχει έναν πλήρη κατάλογο προϊόντων, ο οποίος συμπεριλαμβάνει κουφωμάτα αλουμινίου και PVC, πόρτες, υαλοπετάσματα, κάγκελα και πέργολες αλουμινίου. Η ΒΙΟΚΑΛ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αξιοποιώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτών, καθώς και εξειδικευμένες κατασκευές, για την κάλυψη κάθε λειτουργικής ανάγκης σας στο χώρο των κατασκευών.

Κατάλογος σχεδίων για κάθε αισθητική

Στον κατάλογο προϊόντων της ΒΙΟΚΑΛ περιλαμβάνονται σχέδια τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο με διαφορετικά στυλ, χρώματα, υλικά και συνδυασμούς οι οποίοι θα σας ενθουσιάσουν. Από το λιτό ως το εντυπωσιακό, και από το μοντέρνο ως το παραδοσιακό, κάποιο από τα προϊόντα της ΒΙΟΚΑΛ θα ταιριάξει απόλυτα στην αρχιτεκτονική και το στυλ του χώρου σας.

Συνέπεια και αξιοπιστία

Στη μακρά πορεία της στο χώρο των κατασκευών, η ΒΙΟΚΑΛ έχει επιδείξει συνέπεια στις σχέσεις της με τους πελάτες και συνεχή βελτίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών της, αποκτώντας δίκαια τη φήμη της πλέον αξιόπιστης επιχείρησης κατασκευής κουφωμάτων στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Η φιλοσοφία μας

Συνεπείς στην παράδοση της οικογένειας στις κατασκευές, οι ΑΦΟΙ Λαζακίδη συνεχίζουν να αναβαθμίζουν τις υψηλής ποιότητας λύσεις τους με κυρίαρχο στόχο την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου και την καθολική ικανοποίηση του κάθε πελάτη.

Για το σκοπό αυτό για κάθε μοναδικό πελάτη, για κάθε μοναδικό έργο, η ΒΙΟΚΑΛ αξιοποιεί την εμπειρία και την τεχνογνωσία της παρέχοντας συμβουλευτικά προτάσεις με τις βέλτιστες τεχνο-οικονομικές λύσεις με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη και του έργου.

Σχεδιάζοντας τη λύση μαζί με τον πελάτη, η ΒΙΟΚΑΛ επιτυγχάνει την απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες του, και τότε το όνειρο γίνεται πραγματικότητα..